O’QITUVCHINING AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN TA’LIM JARAYONIDA SAMARALI FOYDALANISHI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada pedagogik ta'lim jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalaridan  samarali foydalanish masalalari yoritiladi. O'qituvchining zamonaviy texnologiyalarni bilishi va ulardan maqsadli foydalanishi ta'lim sifati va samaradorligini oshirishdagi o‘rni ilmiy asosda tahlil qilinadi.