UCHINCHI RENESSANS VA INSON KAPITALI: O‘ZARO BOG‘LIQLIKNING FALSAFIY TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya :Maqolada Uchinchi Renessans tushunchasi va inson kapitalining rivojlanishi o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik yoritiladi. Inson kapitali mamlakat taraqqiyotining asosiy omili sifatida qaraladi va Uchinchi Renessans davrida bilimli, malakali va ma’naviy boy shaxslarni yetishtirish jarayoni muhim o‘rin egallaydi. Mazkur maqola ana shu ikki tushuncha o‘rtasidagi dialektik aloqani tahlil qiladi.