ZAMONAVIY KOMMUNIKATSIYA SHAROITIDA CHET TILLARINING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya : Ushbu maqolada hozirgi integratsiyalashuv va globallashuv davrda chet tillarini o‘rganishning qanday ahamiyatga ega ekanligi va ularning ishchi kuchi bozoriga, turizmga shu bilan birga psixologik holatlarda qanday foydali tomonlari borligi haqida so‘z yurutiladi.Abstract :This article discusses how learning foreign languages ​​is problematic and has benefits for the workforce as well as experience in the current process of integration and globalization.