KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH VA TARG‘IB QILISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada zamonaviy yosh avlodda kitobxonlik madaniyatini shakllantirish zarurati, uni ommalashtirish yo‘llari va targ‘ib qilishning samarali usullari haqida fikr yuritiladi. Kitob mutolaasi orqali shaxs kamoloti, tafakkur chuqurligi va ma’naviy yuksalish darajasi oshishi ilmiy asoslar bilan bayon etilgan.