SUN’IY INTELLEKT ASOSIDA XIZMAT KO‘RSATISH TIZIMLARINI JORIY ETISH ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining xizmat ko‘rsatish sohasida joriy etilishi va uning istiqbollari tahlil qilinadi. SI xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish, jarayonlarni avtomatlashtirish va mijozlar bilan muloqotni samarali tashkil etishda muhim vosita sifatida ko‘rib chiqiladi. Maqolada sohadagi zamonaviy tendensiyalar, raqamli transformatsiya jarayonidagi roli hamda kelajakdagi imkoniyatlari o‘rganilgan.