TEACHING APPROACHES AND THEIR IMPORTANCE IN CONDUCTING LESSONS AT ACADEMIC LYCEUMS (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada akademik litseylarda qo‘llaniladigan turli o‘qitish yondashuvlari tahlil qilinadi va ularning ta’lim samaradorligiga ta’siri ko‘rsatiladi. An’anaviy va zamonaviy metodlar, texnologik integratsiya, faol o‘quvchilarning ishtirokini oshirish yo‘llari va farqlashtirilgan ta’lim uslublari muhokama qilinadi. O‘qituvchilarga amaliy tavsiyalar ham berilgan.Аннотация: В статье рассматриваются различные педагогические подходы, применяемые в академических лицеях, и их значение для эффективного обучения. Анализируются традиционные и современные методы, включая использование технологий, активные методы обучения и дифференцированное преподавание. Представлены практические рекомендации для преподавателей.Annotation: This article investigates various teaching approaches implemented at academic lyceums, emphasizing their significance in fostering effective learning. It highlights traditional and innovative pedagogies, including the integration of technology, student engagement techniques, and differentiated instruction. The study offers practical recommendations for educators seeking to optimize their instructional methods in academically rigorous environments.