OTA-ONALAR VA BOLALAR O‘RTASIDAGI EMOTSIONAL ALOQANI MUSTAHKAMLASHDA REFLEKTIV TINGLASH METODIKASINING O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarda, xususan ota-onalar va farzandlar o‘rtasida emotsional yaqinlikni shakllantirishda reflektiv tinglash metodikasining o‘rni psixologik jihatdan tahlil etiladi. Farzandlarning psixik rivojlanishi, o‘zini ifoda etish, ishonchli munosabatlar qurishidagi muhim omil sifatida ota-onaning faol tinglash, tushunishga intilish va emotsional javob qaytarish kabi xatti-harakatlari o‘rganiladi. Shuningdek, metodikaga asoslangan amaliy tavsiyalar ham taqdim etiladi.