TURIZM SOHASIDA KADRLAR TAYYORLASH UCHUN TIZIMI TAKOMILLASHTIRISH VA XALQARO HAMKORLIKNI KENGAYTIRISH IMKONIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda turizm sohasida kadrlar tayyorlash tizimining hozirgi holati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, xorijiy mamlakatlar tajribasi asosida ta’lim sifatini oshirish va xalqaro hamkorlikni kengaytirish imkoniyatlari o‘rganilgan.This article analyzes the current state of the system of training personnel in the field of tourism in Uzbekistan, identifies existing problems and considers ways to solve them. It also examines the possibilities of improving the quality of education and expanding international cooperation based on the experience of foreign countries.