"RAQAMLI AVLOD" BILAN ISHLASH: BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING TAYYORGARLIGI: (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya; Zamonaviy ta’lim tizimi yangi avlod bilan ishlashga tayyor bo‘lishi kerak. "Raqamli avlod" yoki "Digital natives" deb ataladigan bugungi bolalar va o‘smirlar texnologiyalar bilan tug‘ilgan. "Raqamli avlod" vakillarining o‘ziga xos xususiyatlarini bilish pedagoglarga ularga to‘g‘ri yondashuvni topishga yordam beradi: Zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalariga asoslangan innovatsion ta’lim texnologiyalari. AKT (Axborot-kommunikatsiya texnologiyalari) ta’lim jarayonini yanada qiziqarli, samarali va interaktiv qilish imkonini beradi.