SUT TOVAR FERMALARIDA SUTNING SANITARIYA GIGIYENIK TALABLARI VA KIMYOVIY TARKIBI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada sutni olish gigiyenasi va sutni fermalarda dastlabki qayta ishlash jarayoniga tegishli bo‘lgam materiallar mavjud bo‘lib, asosan sutni tashish va undagi kamchiliklar, sutni ekspertizasi, sutning kimyoviy tarkibi va komponentlari to‘g‘risidagi ma’lumotlar tahlil qilingan.