AYOL BASTAKORLIK IJODIYOTI YOSH AYOL BASTKOR GULXUMOR ABDUSAMATOVA ASARI MISOLIDA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ayol bastakorlik ijodiyoti, ularning milliy musiqa san‘atiga qo‘shgan hissasi, shu o‘rinda yosh bastakor ayol Gulhumor Abdusamatova bastalagan “Nurki Yulduz”asarining musiqiy tahlili so‘z yurutiladi.