ABDULLA QAHHORNING “O‘G’RI” HIKOYASIDAGI BELGI MUNOSABATLAR. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada Abdulla Qahhorning “O‘g’ri” hikoyasidagi belgi munosabatlar semiotik tahlil qilindi.   Аннотация. В данной статье проведен семиотический анализ символических отношений в рассказе Абдуллы Каххора «Вор».     Annotation. In this article, semiotic analysis of symbolic relations in the story "Thief" by Abdulla Qahhor was carried out.