REACT NATIVE ORQALI MULTIPLATFORM MOBIL ILOVALAR ISHLAB CHIQISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada React Native texnologiyasi yordamida multiplatform mobil ilovalar yaratish jarayoni tahlil qilinadi. React Native’ning asosiy afzalliklari, imkoniyatlari va cheklovlari koʻrib chiqilib, ilovalarni ishlab chiqishda eng yaxshi amaliyotlar va foydali vositalar haqida ma’lumot beriladi. Maqola, shuningdek, zamonaviy mobil ilova ishlab chiqish tendensiyalarini yoritadi.