МЕТОДИКА ФОРМИРОВАНИЯ НАВЫКОВ ОСВОЕНИЯ САМОСТОЯТЕЛЬНЫХ ЧАСТЕЙ РЕЧИ РУССКОГО ЯЗЫКА (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: В    статье рассматриваются различные   подходы и методы,   которые   могут   быть использованы  учителями  русского  языка для  развития  навыков освоения самостоятельных частей речи у учащихся. Annotatsiya: Maqolada rus tili o'qituvchilari tomonidan o'quvchilarning mustaqil nutq qismlarini o'zlashtirish ko'nikmalarini rivojlantirish uchun qo'llanilishi mumkin bo'lgan turli yondashuv va usullar ko'rib chiqiladi.Abstract: The article examines various approaches and methods that can be used by Russian language teachers to develop students' skills in mastering independent parts of speech.