KASB-HUNARGA O’QITISHDA INTERAKTIV O’YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchi-talabalarni kasb-hunarga  o’qitishning zamonaviy usullaridan foydalanib, o’qitish jarayonini samarali tashkil etish,  kasbiy fanlarni o’qitishda interaktiv o’yinlar bilan ishlashning yutuqlari, interaktiv o’yinlarining didaktik funksiyalari va o’yinlarning tayyorgarlik bosqichlari yoritilgan .