O’QUV VA KASBIY FAOLIYAT MOTIVASIYALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasbiy motiv va motivasiya haqida tushuncha beriladi. Pedagogik faoliyatning muhim qismlari, o’quv foliyati motivasiyasining xususiyatlarini o’rganish ko’nikmalari  ko’rib chiqiladi. Xorijiy psixologlar tomonidan kasbiy motiv va motivasiya muammolari haqidagi fikrlari o’rganib chiqiladi.