ДВИГАТЕЛЬ МУАММОЛАРИНИ АНИҚЛАШ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада ички ёнув двигателларида учрайдиган энг кенг тарқалган муаммолар, уларнинг сабаблари ва аниқлаш усуллари таҳлил қилинади. Двигателнинг нотўғри ишлаши унинг самарадорлигига, ёқилғи сарфига ва умумий ишлаш муддатига салбий таъсир кўрсатиши мумкин. Шунинг учун двигател муаммоларини эрта аниқлаш ва бартараф этиш техник хизмат кўрсатишнинг муҳим қисми ҳисобланади. Мақолада диагностика усуллари, замонавий сканерлар ва механик ташхислаш йўллари ҳақида батафсил маълумот берилади.