TIKUVCHILIKNI O’RGATISHDA DASTLABKI BILIM VA TAVSIYALAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Tikuvchilik bu quvonch  va ijodkorlik olibkeladigan qiziqarli hobbi. Lekin  qanday boshlash kerak? O‘z qo‘llaringiz bilan chiroyli narsalarni yaratish uchun nimani  bilishingiz  kerak?  Ushbu  maqolada  biz  sizga  yangi  boshlanuvchilar  uchun  zarur bo‘lgan  tikuvchilikning  asosiy  ko‘nikmalari  va  materiallarni  tanlash  bo‘yicha maslahatlar berilgan.