TURLI MUHITLARDAN ELEKTR TOKI O’TISHI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada elektr energiyasini tok manbaidan istemolchilarga yetkazish, bunda elektr tokining turli muhitlardan turlicha o’tishi o’rganiladi. Metallarning elektronli o’tkazuvchanligi, elektronlarning metalda harakatlanishi, suyuqliklarda elektr toki, gazlarning elektr o‘tkazuvchanligi, vakumda eletr toki o‘tishi kabi savollarga javob topishimiz mumkin.