MATEMATIKANI О’QITISHDA YUZAGA KELADIGAN XATOLIKLARNI BARTARAF ETISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anatatsiya: Ushbu maqolada matematika faniga oid bo’lgan matematikani о’qitishda yuzaga keladigan xatoliklarni bartaraf etish haqida qisqacha ma’lumotlar aytib o’tilgan.