GIPERTOVUSHNING KELAJAGI YO'LOVCHI REYSLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gipertovush texnologiyasining yo‘lovchi aviatsiyasidagi rivojlanish istiqbollari, uning texnologik, iqtisodiy va ekologik jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy gipertovushli havo transporti loyihalari, ularning muammolari va yechimlari muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari asosida ushbu texnologiyaning kelajakdagi qo‘llanilishi bo‘yicha xulosalar chiqariladi.