O‘QUV JARAYONIGA ZAMONAVIY INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Maqolada ta’lim samaradorligini oshirish maqsadida o‘quv jarayoniga zamonaviy interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati to‘g‘risida fikr yuritilib, keng qamrovli taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.