ZAMONAVIY DUNYO PEDAGOGIKA VA PSIXOLOGIYA NAZARY VA AMALIYOTI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiyaning nazariy va amaliy jihatlari tahlil etiladi. Bugungi kunda ta’lim tizimidagi innovatsion yondashuvlar, shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim metodlari va psixologik tamoyillar pedagogik jarayonning samaradorligini oshirishda muhim ahamiyat kasb etmoqda. Shuningdek, maqolada zamonaviy psixologiyaning ta’lim jarayoniga ta’siri, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi psixologik muhit, motivatsiya va emotsional intellekt kabi omillarning o‘rni yoritiladi. Tadqiqot natijalari pedagog va psixologlar uchun amaliy tavsiyalar bilan boyitilgan bo‘lib, ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan innovatsion yondashuvlarni ilgari surishga xizmat qiladi.