PEDAGOGIK FAOLIYATDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim texnologiyasi – bu o’quv jarayonini loyihalash, amalga oshirish, baholash, tuzatish va keyinchalik takrorlashning tizimli usulidir. Maqolada pedagogik faoliyat jarayonida  innovatsion usullardan foydalanish  masalasi yoritildi.