UY XO‘JALIKLARI DAROMADLARINI OSHIRISHDA TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH MASALASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada uy xo‘jaliklari daromadlarini oshirishda tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirish masalasАннотация: В статье рассматривается вопрос развития предпринимательской деятельности с целью увеличения доходов домохозяйств.Abstract: This article discusses the issue of developing entrepreneurial activity to increase household income.i haqida bayon qilingan.