LOYIHALARDA MUVAFFAQIYATLI OʻZGARISHLARNI BOSHQARISHDA TASHQI OMILLAR TA’SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Har qanday faoliyat aniq nazorat va muvofiqlashtirishni talab qiladi. Bu, xususan, turli g'oyalar va dasturlarni amalga oshirishga taalluqlidir. Loyihani boshqarish moliyaviy, vaqt va sifat ko'rsatkichlari bo'yicha maqbul natijalarga erishish uchun moddiy, nomoddiy va inson resurslaridan foydalanadigan qo'llanma.      Annotation: any activity requires clear control and coordination. This applies, in particular, to the implementation of various ideas and programs. Project management is a guide that uses material, intangible and human resources to achieve optimal results in terms of financial, time and quality indicators.