LOYIHALARNI MOLIYALASHTIRISHDA XORIJIY KAPITAL JALB QILISH MASALALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola xalqaro moliya bozoridan kapitalni jalb qilishning tarkib-mohiyati, ahamiyati, natijalari va shu bilan iqtisodchilar aloqalari o'rganildi. Xalqaro moliya bozoridan kapital jalb qilish sifatida qarz qimmatli qog'ozlarini muomalaga chiqarish amaliyoti uni tahlil qilishda qo'llaniladigan ahamiyati, usullari yoritilgan. Kapital jalb qilish jarayonini tahlil qilish xususiyatlari, afzalliklari batafsil va mintaqalarning kesimida ko'rib chiqiladi ko'rsatkichlar tahlil qilinadi.