TAʼLIM VA MASHG‘ULOT BIRLIGI (VOLEYBOL SPORT TURI MISOLIDA) (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Taʼlim va mashgʼulot vazifalarining muvaffaqiyatli hal qilinishi eng avvalo murabbiyga bogʼliq, chunki u oʼquv-mashgʼulot jarayonida markaziy figura hisoblanadi. Murabbiy maxsus bilimini muntazam ravishda takomillashtirib, oʼz gʼoyaviy-siyosiy saviyasini oshirib borishi, ilm-fan va amaliyotdagi yangi yutuqlardan xabardor boʼlishi, ularni taʼlim, mashgʼulot jarayoniga joriy eta bilishi kerak.  Taʼlimning asosiy mazmuni – oʼyinning texnik elementlarini, taktikadagi oddiy individual va guruh harakatlarini shakllantirishdan iborat.