XULQ-ATVOR VA ODATNI SHAKLLANTIRISH – SHAXSNI TARBIYALASHNING ASOSIY YO’NALISHI SIFATIDA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Tarbiya psixologiyasi maqsadga muvofiq ravishda tashkil etilgan pedagogik jarayon sharoitida inson shaxsi shakllanishining qonuniyatlarini o’rganadi. Tarbiya har qanday jamiyatning muhim vazifasidir.