MATEMATIKA DARSLARIDA MASALALAR YECHISH ORQALI TURLI KASBLARGA OID MA’LUMOTLARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktab matematika darslarida o‘quvchilarni masalalar yechish orqali turli kasblarga yo‘naltirish bo‘yicha fikr mulohazalar yuritilgan. Uning mazmun mohiyati masalalarning yechimi orqali ochib berilgan.Аннотация. В этой статье рассматриваются мысли и идеи о том, как в уроках математики в школе направлять учащихся к различным профессиям через решение задач. Суть материала раскрыта через решение задач.