EKZOTIK BALIQLAR VA ULARNING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotasiya: Eng mashhur Akvarium baliqlaridan biri guppilar va ternetsilardir. O’zbekistonda bu ikki tur ham arzon, dekorativ va yashovchanligi jihatidan yuqori ko’rsatgichlarga ega bo’lganligi sababli akvariumistikada keng qo’llaniladi.Annotation: Some of the most popular aquarium fish are guppies and terns. In Uzbekistan, both of these species are widely used in aquariums, as they have high availability, decorative value and viability.Аннотация: Одними из самых популярных аквариумных рыб являются гуппи и крачки. В Узбекистане оба эти вида широко используются в аквариумистике, так как имеют высокие показатели доступности, декоративности и жизнеспособности.