O’ZBEK XALQ ERTAKLARI VOSITASIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA AXLOQIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Xalq  og’izaki  ijodi  na’munalari  vositasida    maktabgacha  yoshdagi    bolalarni  yuksak    ma’naviy-axloqiy    tarbiyalashda    ertaklarning    ahamiyati  yoritilgan.