INTERNET NARSALAR (IoT) VA ULARNING KUNDALIK HAYOTDAGI ROLI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Internet narsalar (IoT) tushunchasi, uning texnologik asoslari va kundalik hayotdagi ahamiyati tahlil qilinadi. IoT texnologiyalari qanday ishlashi, ularning asosiy komponentlari va amaliy qo‘llanilish sohalari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shuningdek, IoT’ning xavfsizlik muammolari va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari yoritiladi.