ЎЗБЕКИСТОНДА СОЛИҚ ИМТИЁЗЛАРИНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Солиқ имтиёзлари иқтисодиётни ривожлантириш, тадбиркорликни қўллаб-қувватлаш ва инвестиция муҳитини яхшилашда муҳим восита ҳисобланади. Ўзбекистонда солиқ имтиёзларидан фойдаланиш тартиби турли соҳалар учун фарқ қилади. Ушбу мақолада мамлакатдаги солиқ имтиёзларининг турлари, уларнинг иқтисодиётга таъсири ҳамда халқаро тажриба таҳлил қилинади.