HAMSHIRALIKDA INFEKSIYA NAZORATI VA GIGIENA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada tibbiyot muassasalarida infeksiya nazorati va gigienaning ahamiyati, hamshiralar tomonidan amalga oshiriladigan profilaktik chora-tadbirlar hamda samarali infektsiyadan himoyalanish usullari yoritib beriladi.