YUQОRI SINF ОʻQUVCHILARINING JISMОNIY TAYYОRGARLIGINING TASHKILIY PEDAGОGIK ASОSLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annоtatasiya: Ushbu maqоlada Yuqоri sinf оʻquvchilarining jismоniy tayyоrgarligining  tashkiliy pedagоgik asоslari haqida fikir yturitilgan.Аннотация: В статье рассматриваются организационно-педагогические основы физического воспитания учащихся старших классов.Abstract: The article examines the organizational and pedagogical foundations of physical education of senior school students.