INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalarining bugungi kundagi rivojlanishi, ularning jamiyat va iqtisodiyotga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu sohada qo‘llanilayotgan metodlar va ilg‘or texnologiyalar yoritiladi. Maqolada axborot texnologiyalarining afzalliklari, muammolari va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari haqida fikr yuritiladi.