TARIX FANINI O'QITISHDA FAOL INAVATSION METODLARDAN FOYDALANISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: +       Tarix bu- kelajakka ko’zgudir. O’z tarixini bilmagan inson – manqurtdir. Tarix o’qitishning  tashkil etilishi ,metodlari va vositalari tarix fanining ma’lum ta’lim-tarbiya vazifalarini amalga oshirishga  hizmat qiladi.