MUQOBIL ENERGIYA MANBALARINING AHAMIYATI VA GLOBAL ENERGIYA TIZIMIGA TA'SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Muqobil energiya manbalari, jumladan quyosh, shamol, biomassa, geotermal va gidroenergiya, global energiya tizimini o'zgartirish va iqlim o'zgarishini bartaraf etishda muhim rol o'ynamoqda. Ushbu maqola muqobil energiya manbalarining ahamiyatini va ularning global energiya tizimiga ta'sirini tahlil qiladi. Maqolada, muqobil energiya manbalarining ekologik afzalliklari, iqtisodiy foydalari va texnologik rivojlanishi ko'rib chiqiladi. Shuningdek, ularning o'zgaruvchan energiya manbalariga nisbatan samaradorligi, iqtisodiy samaradorligi va barqaror rivojlanish uchun imkoniyatlari muhokama qilinadi. Maqola, muqobil energiya manbalarining kelajakdagi rivojlanishi va global energiya tizimidagi o'rni haqida fikrlar beradi.