SHAHS MUAMMOLARI, XARAKTER, MIJOZ TUSHUNCHALARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsning psixologik va ijtimoiy jihatlari, uning xarakteri va mijoz xususiyatlari o‘rganiladi. Shaxsning muammolari va ularni hal qilish yo‘llari tahlil qilinib, turli psixologik yondashuvlar asosida fikr yuritiladi. Shuningdek, maqolada shaxsni rivojlantirishga qaratilgan zamonaviy usullar va metodologik yondashuvlar tahlil qilinadi.