PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA TIBBIY REABILITATSIYA FANINING O'RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Tibbiy reabilitatsiya, shifokorlar, fizioterapevtlar va boshqa sog'liqni saqlash mutaxassislari tomonidan bemorlarning sog'lig'ini tiklash, ularni normal hayotga qaytarish va funksional imkoniyatlarini yaxshilash maqsadida amalga oshiriladigan muhim jarayondir. Ushbu fan professional ta’lim muassasalarida o’ziga xos o’rin tutadi, chunki u nafaqat tibbiy bilimlarni, balki amaliy ko’nikmalarni ham taqdim etadi.