NAZAR ESHONQULNING "TOBUT" HIKOYASIDA FOJIA TALQINI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya. Ushbu maqolada Nazar Eshonqulning "Tobut" hikoyasi keng tahlili hamda asardagi "sirli o‘lim" fojiasi voqealari ham bayon etildiАннотация. В данной статье также описан широкий анализ повести Назара Эшангула «Гроб» и событий трагедии «Таинственная смерть» в произведении.Annotation. In this article, a broad analysis of the story "Coffin" by Nazar Eshanqul and the events of the "mysterious death" tragedy in the work were also described.