GIPERMATN BELGILASH TILI (HTML) ASOSLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Gipermatn Belgilash Tili (HTML)ning asosiy tamoyillari, uning tarixiy rivojlanishi va zamonaviy web-texnologiyalar ekosistemasidagi ahamiyatini chuqur o'rganadi. HTMLning fundamental tushunchalari, strukturaviy elementlari, semantik teglari va atributlari batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, HTML5 standarti, uning yangi imkoniyatlari, web-ishlab chiqishga ta'siri va kelajakdagi tendensiyalari ko'rib chiqiladi. Maqola web-dasturchilar, talabalar, tadqiqotchilar va HTML texnologiyasini chuqur anglashni istagan barcha manfaatdor tomonlar uchun mo'ljallangan.