G‘ARBIY RIM IMPERIYASINI QULASHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada g’arbiy Rim imperasi yerlarini German qabilalari tomonidan bosib olinishi, g’arbiy Rim imperasining qulashi va  qadimgi Rim madaniyati  to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.