DARS JARAYONLARIDA MAXSUS FANLARNI O‘TISHDA BO‘SH O‘ZLASHTIRUVCHI O'QUVCHILAR BILAN ISHLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Maqolada dars jarayonlarida maxsus fanlarni o‘qitishda bo‘sh o‘qish o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlashning samarali metodlari tahlil qilinadi. Ushbu mavzu o‘qituvchilarga bo‘sh o‘quvchilar bilan ishlashda metodik yondashuvlarni to‘g‘ri qo‘llash, individual yondoshuvlar va o‘quvchilarning ehtiyojlariga mos o‘qitishning muhimligini ko‘rsatadi. Maqola, o‘qitish jarayonida o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirish, ularning bilimlarini yaxshilash va rivojlantirish uchun qanday metodlar va vositalardan foydalanish mumkinligini taqdim etadi.