VIRTUAL KO’ZOYNAK YASASH VA UNDAN FOYDALANISH METODIKASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda Astronomiya fanini o’qitishda o’quvchilarni tasavvur qilish qobilyatlarini rivojlantirish alohida ahamiyati kasb etadi. Bunda hammamizga ma’lumki o’quvchilar aytib o’tilgan nazariy ma’lumotlarni va hodisalarni amalda ko’rsalar, ularda shu  hodisa tasavvurlari yanada to’liqroq bo’lishi mumkin. Biz bu maqolada o’quvchilarning  virtual ko’zoynaklar tarixi, ish printsiplari va foydalaniladigan sohalari kelajakdagi istiqbollarini bilish va virtual ko’zoynaklar haqidagi tasavvurlarini shakllantirish uchun virtual ko’zoynak yasash va undan foydalanish metodikasi haqida ma’lumot berib o’tamiz.