GLOBALIZATSIYA JARAYONINING SAN’AT VA BADIIY ADABIYOT VOSITASIDA MILLIY QADRIYATLARGA TRANSFORMATIV TA’SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada globallashuv jarayonining san’at, badiiy adabiyot, milliy ma’naviyat va qadriyatlar shakllanishiga ta’siri tahlil qilinadi. O‘zbek milliy ma’naviyatining tarixiy rivojlanishi, turli davrlarda boshqa madaniyatlar bilan o‘zaro ta’siri, shuningdek, globallashuvning transformatsiyalashuvi milliy an’analar va qadriyatlarning boyishi va o‘zgarishiga olib kelishi, uning ijobiy hamda salbiy oqibatlari to‘g‘risida ijtimoiy-falsafiy muhokama qilinadi.