MOBIL ALOQA TIZIMLARINING INSON ORGANIZMIGA TA’SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada uyali telefonlarning tanaga ta'siri va ushbu turdagi aloqadan foydalanish talablari muhokama qilinadi. Mobil aloqadan kutilayotgan kasalliklarni tavsiflaydi.