OPENSIMMPLS SIMULYATSIYA DASTURI ASOSIDA MPLS TARMOQLARINI TAHLIL QILISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. MPLS (Multiprotocol Label Switching) tarmoqlarini tahlil qilish uchun OpensimMpls simulyatsiya dasturidan foydalanishning afzalliklari va imkoniyatlari ko'rib chiqiladi. MPLS texnologiyasining asosiy tamoyillari, uning trafikni boshqarishdagi roli va samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada OpensimMpls platformasi yordamida tarmoq ishlash ko'rsatkichlarini modellashtirish usullari va natijalarini o'rganish metodikasi yoritiladi.