ОЛИГАСАПРОБЛАРНИНГ ТОКСАНОМИК ТУРЛАРИ. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотатсия: Ушбу мақолада сувўтларнинг турлари, таксономик бирликлари, таркибидаги витаминлар ва инсон организми учун фойдалари, ўзлаштирилиши баён қилинган.